slide show

Rivstart!

Vi har verkligen fått en rivstart här på bloggen, grymt! Vi bara tackar och bockar och hoppas att ni stannar kvar med oss!
 
Vi har lagt till så att ni kan börja följa oss på blogglovin så gör det här och nu! :D Börja följ bloggen HÄR

Drive the car

Efter middagen så drog jag och mamma iväg i all hast iväg till en parkeringsplats för att övningsköra! 
Allting gick super bra, växlade mellan 1,2 & 3:ans växel samt parkera. Fast att parkera i motljus är väl inte alls det enklaste. Hade det stått en bil framför (som jag föreställde mig) hade det låtit "kabooom krasch tut tut tut *opps*". Så det var ju tur att det var helt fritt från bilar, bortsätt från två lastbils släp.
 
I morgon bär det av till samma parkeringsplats och förhoppningsvis så får jag komma ut på små vägarna, det vill säga gatorna.
 
Önska mig lycka till? :D
 
Haha ;p

Godnatt <3

Tänkte bara kika in här och säga god natt, ska inte lägga mig riktigt än men snart så. Har precis kommit in ifrån kvällspromenaden med Amadeus och ska snart tvätta ansiktet och lite sånt där, sen blir det mys med älsklingen! :) 
Hörs imorgon! 


Kom igen nu och släng in en kommentar med er bloggadress så lovar jag att kommentera tillbaka! =)

Promenad i vårsolen

Vart ute på en promenad med älskling och Amadeus nu, mötte även upp Andreas så han gick med oss. Amadeus är just nu skitigare än allt skitigt så han ska tvättas av sen. Åkte även hem till Jennie en sväng och hälsade på, men dom skulle iväg så det blev bara ett kort besök =)


Min fina pojk<3

Heeej på er<3

Har precis gått upp ur sängen och ska strax ta på mig kläder och gå en morgonpromenad i solen med vovven som fortfarande ligger i sängen och sover, haha sötnos<3 Pojkvännen har åkt till gymmet så är ensam hemma också. 

Ska strax ringa mamma och prata lite med henne, sedan fixa lite mer i lägenheten och få i mig lite frukost. 

Hörs senare! 

Blåste lite ute när vi tog detta kortet xd

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om denna snygga väskan hos http://sophiewiking.nu ! HÄR hittar ni tävlingen! Var med ni oxå! =D

Så stolt över min pojk<3

Jätte stolt över Amadeus nu ikväll! Eftersom det är påskafton så är det ganska många som skjuter raketer och sånt. Dom började förut när vi va ute och gick med Amadeus, trodde att han skulle reagera på det för dom sköt ändå ganska nära. Men han reagerade inte utan fortsatte trampa på, och dom skjuter fortfarande och han ligger och sover i hörnet bredvid soffan precis som han brukar. Han har ju inte vart med om raketer innan eftersom han är såpass ung, och vi skjuter inte på nyårsafton pga vi har så många djur och sånt. Dock va inte jag hemma på nyår så jag sköt ändå, men mamma och dom sköt inte! :) så stolt över han att han är så lugn.

Hur är era djur med raketer? Rädda eller bryr dom sig inte? Tell me! :D

Precis kommit hem!

Nu har jag precis kommit hem ifrån mamma, vart iväg och ätit påskmiddag och barnet i mig kröp fram och jag målade lite ägg också ;) 
Ska försöka få lite gjort i lägenheten, diska och städa lite och bädda sängen som egentligen är helt onödigt eftersom vi ska lägga oss om ett par timmar, men jag kan inte sova i en obäddad säng med skrynkligt lakan, haha! 


Vill ha någon att göra senare ikväll så ni som har blogg kan väl kommentera den här nedanför så går jag in och kikar lite där sen och slänger in en kommentar? =D 

Min fina pluttan, ska försöka fixa lite nya bilder på mig också någon dag, hehe ;)

Jag är med och tävlar! :)

jag är med och tävlar om en valfri JW outfit i valfri färg och storlek hos Jennieofsweden på dayviews HÄR . 

REKOMENDERAD

Under tiden jag pysslade med designen så hade jag tvn igång som visade en repris på Flashpoint. Går i kanal 9 så den kanske finns att se på play-sidan. Rekommenderar att se den!

Visar ett par bilder som var under "ta-fast-bovarna-sekvensen".

Let's do this!

Efter att ha fått börjat om på designen minst fyra gånger så har jag äntligen fått den att fungera. Så nu är den dit satt och jag kan inte säga att jag är mer än nöjd med den! Riktigt mysig!
 
Har dock pyttefix med kategorierna. Men det kommer jag att fixa till lite senare.
 
Ha det bra, Hej!
 
 
[LINDA]
RSS 2.0